05
Nov
09

MotoGP 2010 Tech 3 Yamaha – Ben Spies’ bike

Nah ini dia motor baru Yamaha Tech 3 yang bakal ditungganging ama Spies and Colin Edward…Nice look  juga =) … kalo sampe dia bisa juara MotoGP, hmmm… bener-bener edan deh pembalap Texas satu ini. Tapi mending kita liat aksinya di Seri terakhir MotoGP di Valencia, dia dapet wild card tuh disitu, and dia udah mutusin buat ngetes di seri itu dengan Yamaha Tech 3 untuk MotoGP 2010.

tech-3-yamaha-reveal-2w

Spies won the 2009 World Superbike Championship for Yamaha, while his best result in MotoGP is a 6th place at Indianapolis in 2008, when he was racing for Suzuki

tech-3-yamaha-reveal-1w

Having signed with Tech 3 Yamaha for 2010, Ben Spies will run his very first Yamaha MotoGP bike at Valencia

tech-3-yamaha-revealw

Ben Spies’ first Yamaha MotoGP bike

Advertisements

3 Responses to “MotoGP 2010 Tech 3 Yamaha – Ben Spies’ bike”


  1. November 7, 2009 at 6:17 AM

    mantab ,,,,,,,,,,,,,,,,
    yamaha emang selau di depan ,,,,,,,,

    sucess deh ….

  2. 2 elbowz
    December 7, 2009 at 8:55 AM

    mantapp spies a.ka the elbow target 2010 langsung bikin rossi ngeper…..
    hehehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: