09
Oct
09

Update News 2010 Kawasaki Z1000

Video di atas bakal kasih kita tampilan &  data lebih dari seri Z1000 ini. hmmm…masuk Indonesia oke banget nih kayaknya…tapi cc nya cukup 250cc aja gmana? sounds good…=P

2010-Kawasaki-Z1000

2010-Kawasaki-Z1000

Tinggal mesin dari Ninja 250R tapi desain motor punya Z1000…Kalo bakal bener-bener terwujud…kayaknya Kawasaki bisa ambil alih market share naked bike 250cc nih…It’s time for GO GREEN Right?

Z1000

Z1000

Untuk pabrikan laen? hmmm…mereka mah suruh maen di MotoGP ajalah…=D Abis susah amat kayaknya ngeluarin produk yang bukan selain Matic or Mopad (bebek) di market Indonesia.

Kawasaki

Kawasaki

Key Features

• All-New Aluminum Chassis
• All-New 1043cc Engine
• All-New Horizontal Rear Suspension
• Sharp “Predatory” Styling
• Light & Quick Handling
• Lower Seat Height than Previous Z1000 Models

Advertisements

0 Responses to “Update News 2010 Kawasaki Z1000”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: